Pinskukisat 2020 tulee - hyppää mukaan seikkailuun!

Keskiviikko 22.1.2020 klo 15.55 - Sanni Karlström

PINSKUKISAT 2020

Pinskukisoissa tullaan oivaltamaan, aistimaan ja vaikuttamaan! Se mitä valtakunnallisen tapahtumaviikonlopun ohjelma tulee tarkemmin pitämään sisällään, tullaan paljastamaan vasta vähän myöhemmin.

Pinskukisojen vetovastuu on Länsirannikkon alueella, työryhmän jäsenet koostuvat tällä hetkellä Raision Pinskujen ohjaajista, mukana on myös apuohjaajia. Tapahtuman työryhmällä on jo täysi tohina päällä kisojen ideoinnissa, tästä huolimatta mukaan mahtuu vielä kiinnostuneita.

Työryhmällä on selkeä tavoite järjestää tavoitteellista toimintaa luonto- ja seikkailukasvatuksen menetelmiä hyödyntäen. Tarkoituksena on hyödyntää ohjelman rakentamisessa vahvasti Pinskuliiton ohjelmauudistuksen tarjoamaa sisältöä. Pinskukisoissa tullaan myös huomioimaan järjestön määrittelemät ikäryhmät ohjelman järjestämisessä ja toteutuksessa.

Tiesitkö, että pinskutoiminnassa ikäryhmillä on omat tunnusvärit, jotka löytyvät mm. pinskupakista. Työryhmän kesken saatiin aikaan lähinnä huvittavia ehdotuksia, kun suunnittelupalaverissa pohdittiin tapahtumassa käytettäviä nimiä näille ikäryhmille. Päätöstä nimistä ei kuitenkaan syntynyt, joten ehkä järjestämme keväällä yleisökisan, jossa pääsee vaikuttamaan tapahtumassa käytettävien nimien valintaan?

Pinskukisat järjestetään 15.-17.5.2020 Sammalniemen leirikeskuksessa, Juupajoella.

Pysy kuulolla ja kerro myös kaverille, sillä lähiaikoina on tulossa lisää infoa!

Haluatko mukaan suunnittelemaan tai jopa toteuttamaan tapahtumaa?

Ilmoittaudu rohkeasti osoitteeseen: lansirannikko@pinskut.fi

pinskukisat.jpg

Avainsanat: Pinskut, Pinskukisat2020