Vapaaehtoiset toiminnan voimavarana

Kuva: Kolme lasta ja aikuinen istuvat kalliolla selkä kameraan päin, taustalla vettä ja kaislikko.

Olisiko sinulla aikaa ja osaamista, jota voisit jakaa lapsille ja nuorille Pinskutoiminnan kautta?

Pinskut on myös monelle aikuiselle tärkeä harrastus, sillä toimintaa järjestävät pääsääntöisesti vapaaehtoiset ohjaajat. Toimintaa järjestetään vapaaehtoisten voimin usealla paikkakunnalla ja toiminta luonnollisesti painottuu iltoihin, viikonloppuihin sekä koulujen loma-ajoille.

Kaipaamme turvallisia aikuisia mukaan vapaaehtoiseksi lasten ja nuorten vapaa-ajan toimintaan. Otamme mieluusti toimintaamme mukaan aktiivisia aikuisia ohjaajia, sekä esimerkiksi tavarankuljettajia, järjestelijöitä ja keittiöihmisiä.

Etsimme ennakkoluulottomia, tavallisia ja turvallisia aikuisia. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut lasten ja nuorten parissa toimimisesta ja olet vastuullinen sekä luotettava henkilö. Me perehdytämme sinut Pinskutoimintaan.

Jos sinulla on jaettavaa osaamista yhteiseksi iloksi ja hyödyksi, niin meillä on tarjota sinulle tarkoituksellista tekemistä, uusia ystäviä ja kosolti henkisen tason palkkaa. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleiksi!

Toimintaa järjestetään useassa paikallisosastossa, joiden yhteystiedot löydät ”Toiminta-alue” -välilehden alta. Voit etsiä itsellesi sopivimman osaston ja ottaa yhteyttä suoraan osaston yhteyshenkilöön. Halutessasi voit ottaa myös yhteyttä toiminnanohjaajaan tai piirin puheenjohtajaan, joiden yhteystiedot löytyvät täältä.