Pinskukisat 2020 onkin nyt Pinskukisat 2021

Keskiviikko 21.10.2020 - Suvi Kulmala


Pinskukisat 2021

"Pinskukisoissa tullaan aistimaan, oivaltamaan, vaikuttamaan ja onnistumaan!" Näin kuuluu edelleen meidän tunnuslauseemme, vaikka tapahtuma siirtyikin vuodella eteenpäin.

Niin kuin moni tietää, vallitseva Covid-19 (tutummin korona) -tilanne pakotti siirtämään Pinskukisat vuodelle 2021. Tämän johdosta tapahtuman suunnittelu laitettiin viime maaliskuussa jäihin, ja ideat jätettiin hautumaan tätä syksyä varten. Paljon onkin ehtinyt tapahtua sen jälkeen, kun pyörät ovat taas lähteneet pyörimään!

Edelleenkin rajoitukset ovat voimassa ja ne otetaan tapahtuman suunnittelussa huomioon. Pinskuliitto onkin kasannut omat korona -ohjeet, ja ne löytyvät klikkaamalla tästäKukaan ei voi vielä tietää, millainen tilanne on ensi keväänä. Työryhmä ei kuitenkaan jäänyt tuleen makaamaan, vaan mennään yhdessä sitä päin. Tietenkin turvavälit huomioiden!

Pinskukisat 2021 -työryhmä on kokoontunut syksyn aikana kaksi kertaa. Pääosin tapaamisissa on palauteltu mieliin kaikkea mitä on jo suunniteltuna, sekä mietitty vielä lisää tärkeitä yksityiskohtia. Myös vastuupestejä on veivattu suuntaan jos toiseenkin työryhmän kesken, ja nyt näyttää siltä että palaset alkavat taas loksahtelemaan paikoilleen.

Mikä kuitenkin parasta, saamme pidettyä ohjelmassa samat aktiviteetit, mitä olisi nähty vuoden 2020 Pinskukisoissa. Ohjelma siis ei muutu juuri mitenkään, vaan edelleen ohjelmasisältö painottuu vahvasti luonto- ja seikkailutoimintaan. Tästä kuitenkin lisää myöhemmin, pysykää kuulolla!

OHJELMANOSTOT_2021_UUSI___Pinskukisat_2021_1.png

 Kuva: Lasten tekemä maalaus, jossa lukee Pinskut

Avainsanat: Pinskut, Pinskukisat2021