PINSKUKISAT SAATIIN VIHDOIN MAALIIN

Tiistai 20.9.2022 - Taija Kainulainen


IMG_0446.JPG

Pääsimme vihdoin nauttimaan vuosien työn tuloksesta Ahtelan leirikeskuksessa 9.-11.9.2022!

Työryhmä on jo useaan kertaan joutunut siirtämään tapahtumaa muutan vuoden ajan, toivo tapahtuman järjestymiselle on kuitenkin pysynyt. Kesällä 2022 totesimme työryhmän kesken, että tänä syksynä tapahtuma saadaan vietyä maaliin tavalla tai toisella ja näin me myös teimme, tämä fiilis on ihan uskomaton!

Pinskukisat 2022-tapahtuma järjestettiin 9-11.9.2022 Sauvon Ahtelassa. Tapahtumaan osallistui lapsia ja nuoria ympäri Suomen. Yhteensä tapahtumassa oli mukana 82 henkilöä. Pinskukisat painottuivat ohjelmasisällöltään luonto- ja seikkailutoimintaan.
Ohjelma nojautui Pinskuohjelmaan ja järjestön aktiviteettimerkkijärjestelmään. Pinskukisoissa oli kolme eri ikäryhmää ja ikäryhmien ohjelma oli suunniteltu tukemaan lapsuuden ja nuoruuden luonnollisia kehitysvaiheita.
Pinskukisoissa ei kilpailtu toinen toisiaan vastaan, vaan kisoissa keskityttiin itsensä haastamiseen elämyksellisessä ympäristössä.
Haluamme kiittää jokaista joka oli osana tätä hienoa tapahtumaa; niin talkooväkeä kuin vastuuohjaajia ja leiriläisiä, te teitte tapahtumasta sellaisen mistä työryhmä haaveili usean vuoden!
Kuvia ja vidoita tapahtumasta löytyy: Instgram- tileiltä: @Pinskut @Pinskukisat, Facebookista: Pinskut sekä Youtubesta: Pinskut
IMG_0687.JPG

Avainsanat: PINSKUKISAT