Ajankohtaista

Raision Pinskujen järjestämä Kuutamomelonta järjestetään Raisiojoella, Jertansillan kupeessa 21.7. klo 19-24.00.

Tapahtuma on päihteetön ja järjestetään säävarauksella.

Miltä näyttää Raisionjoki kuutamon loisteessa? Koe ainutlaatuinen joki kajakista käsin lyhtyjen valossa. Raisionjoki on yksi kaupungin helmistä.

hinnasto: aikuiset 10 euroa, lapset 5 euroa, alle 7-vuotiaat lapset maksutta! Hinnat sisältävät: melontavälineet, pelastusliivit ja kaksi tuntiamelonta-aikaa joella. Varaathan käteistä mukaan, ei korttimaksu mahdollisuutta!

Melontakalusto on käytössä koko tapahtuman ajan klo 18.-24.00. Sinulle ja ryhmällesi pyritään löytämään paras mahdollinen kulkupeli, tapahtumassakäytössä ovat kajakit, kanootit sekä soutuveneet. Emme ota varauksia, tai ilmoittautumisia vastaan etukäteen. Melontakalustoa on kuitenkin rajallinenmäärä, joten saapumisen yhteydessä varauksia tehdään tarvittaessa paikanpäällä.

Saavutteko paikalle jo alkuillasta? Pakkaa mukaan omat piknik-eväät sekä vilttija nauti herkuista luonnon helmassa.

Lisätiedot: www.raisionpinskut.fi ja facebook-event: Kuutamomelonta

Turun Piskut retkeilevät Muumimaailmaan sekä Väskin seikkailusaareen 5.8.

Retken hinta on 15€/hlö. Paikkoja rajoitetusti.

Mukaan voit ilmoittaa koko perheesi tai vain lapsesi. Itsenäisesti ilmoitetulle lapselle osoitetaan päivän ajaksi oma ohjaaja sekä tarjotaan piknik päivällinen.

Ilmoittautumiset sähköpostitse turku@pinskut.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä muista kertoa osallistutko seikkailuun Muumilaaksossa vai Väskissä.

Porin Pinskut järjestävät perheretken 11.8. Naantalin Muumimaailmaan. Isommilla lapsilla mahdollisuus seikkailla Väskin saarella.

Retkelle lähdetään lauantai aamuna kello 8.30 Porin vanhalta linja-autoasemalta ja paluumatkalle suunnataan iltapäivällä klo 16.00 Naantalista.

Hintaan sisältyy bussimatkat ja lippu Muumimaailmaan TAI Väskin saarelle. Huom! Ilmoita ilmoittautumislomakkeessa, kumpaan paikkaan menet.

Kyseessä on perheretki, joten lapsille huoltajat mukaan!

SITOVAT ilmoittautumiset 15.7. mennessä!

Alle 2-vuotiaat retkeilevät ilmaiseksi.

Ilmoittautumiset osoitteessa:

Raision Pinskut järjestävät syyslomalla 15.10. - 18.10.2018 merenkulkuun, erätaitoihin ja kalastukseen painottuvan leirin.

Myrskyleirillä pääsee navigoimaan ja ohjaamaan Aina-alusta, leirillä kalastetaan, tutustutaan melontaharrastukseen ja opitaan retkeilytaitoja sekä havainnoidaan lähiympäristöä luontotehtävien innoittamana.

Perinteistä leirielämää unohtamatta saunotaan, paistetaan tikkupullaa ja vietetään aikaa iltanuotiolla.

Leirin hinta: 60€ / leiriläinen

Ilmoittautuminen osoitteessa: https://pinskupakki.fi/toiminta/tapahtumat

Lisätietoa lasten leiritoiminnasta: www.raisionpinskut.fi

Tiedustelut: Sanni Karlström, toiminnanohjaaja

puh.044 967 4493/ raisio@pinskut.fi